Stockholm

image2

Det var inte riktigt planerat men när jag väl stod inne på Louis Vuitton-butken på Birger Jarlsgatan i Stockholm och höll den i handen så kunde jag inte gå därifrån utan den, och det gjorde jag inte heller. Jag ser det som en investering och jag är säker på att vi kommer få många lyckliga år tillsammans.

Ni som följt min andra blogg kan säkert lista ut vad det är, om inte så visar det sig snart.

Frukost

Jordgubbar

Solen skiner, det är varmt ute och jag har en skål jordgubbar här - En helt okej start på måndagen. Snart ska jag och A iväg och kika på en lägenhet, ska bli kul, även om jag inte tror att jag vill bo där men man måste ju kolla iallafall innan man säger nej - Den kan ju vara fin!

Imorgon bär det iväg till Stockholm med mamma för lite (eller mycket?) shopping, ett perfekt slut på semestern då jag börjar jobba igen på onsdag. Men jag ska inte klaga för jag har faktiskt varit ledig hela juli, det är inte alla som har det.

Twenty8Twelve



Igår lanserades Siennas och Savanah Millers klädmärke Twenty8Twelve - Ett märke jag gärna skulle äga ett eller två plagg från. Butiken Le Shop i Stockholm kommer att ta in kläderna så förhoppningsvis kan man sno åt sig en godbit därifrån. Kollektionen ser ut att slå Kate Moss Topshopkollektion ganska rejält då den kollektionen var långt under förväntan, så jag hoppas att Le Shop tar in en hel del! 


J.Dauphin



Kikade in hos Fåfäng för att titta lite på armbanden från J.Dauphin som typ alla pratar om just nu. Det första fastnade jag mest för även om stilen känns väldigt mycket CC Skye, but I like it.

På tal om Fåfäng så är affären verkligen hypad just nu, själv upptäckte jag den för ett år sedan men då var det inte många som ens hört talas om den lilla butiken i Visby. Jag spenderade hela min semesterkassa där inne men det fick det vara värt för dom har faktiskt galet mycket fint. Och just nu har dom Rea så det går att shoppa upp semesterkassan utan att faktiskt vara i Visby. Farligt!

Tritoni



Jag behöver en klocka, mobilen håller inte längre. Är riktigt sugen på denna från Tritoni i modellen "Pink Fashionista" men hoppas bara på att den finns att köpa någonstans i närheten då jag gärna vill se den innan jag bestämmer mig.

Så mycket affärer finns det ju inte här som säljer klockor så det borde vara lätt ordnat att kolla upp. Sen gäller det att jag börjar passa tider också om det ska vara någon nytta med att ha en klocka, men det får bli ett senare problem.

Wednesday


Detta är inte riktigt vad jag borde göra just nu...

Idag startar Örebrofesten, alltid kul när det händer något här. Rix Fm-festival började också för 10 minuter sedan och tanken var att jag skulle vara på stan då. Problemet är bara att jag kom på att just idag hade jag varit tvungen att åka buss upp på stan och buss nummer 14 i Örebro är inget jag sätter mig på frivilligt så jag väntar till A kommer hem från jobbet så kan vi åka upp ihop - med bil!

Kanske borde hitta något att ha på mig, morgonrock är nog inte så passande...


Föresten så undrade mamma vad Fredrik Reinfeldt gjorde bakom Victoria Beckham:
 

Outfit

  • Klänning / MQ
  • Skärp / H&M
  • Jeansjacka / 2 Hand
  • Väska med fransar / Fiorelli

Paparazzi

Jag är nog beroende av att kika på nytagna bilder på Hollywoods brudar, tur är väl att det kommer nya bilder varje dag så jag får en daglig dos av paparazzifotografernas senaste klick.


   
Eva Longoria är en riktigt tjusig hemmafru som går på fotbollsmatch. Jag avgudar YSL-skorna men skulle inte tacka nej till varken jeansen, jackan eller solisarna heller! Denna festoutfit från igårkväll är också en dröm!

  
Långa randiga toppar/tröjor ihop med tights och pumps är en kombo jag gillar och därför gillar jag såklart denna outfit på Mary-Kate Olsen. Hon var dessutom på samma fotbollsmatch som Eva Longoria i en annan het klädsel.

  
Victoria Beckham - Kommentarer överflödiga. Hon är så jäkla snygg. Punkt.

  
Alicia Silverstone går också på fotboll, i en topp som ger lite 80-talsvibbar, men jag gillar det!


Det blev verkligen fotbollstema på detta, och det var inte meningen från början. Men klart att alla ville se David Beckham spela för L.A Galaxy i fredags.

Myspys



Med en ljusrosa mysdress på sig mår man genast bättre! Ska fixa lite mat och fixa fram lite chips och läsk och se på Beck och sen tänker jag inte planera längre för jag gissar att jag kommer somna...

Saturday Night



Jag fick en chock när vi kom hem inatt efter Frimis, hur kan killar skräpa ner så mycket? Att bjuda på grillspett och plockmat kanske inte var det smartaste ändå? Hela uteplatsen var fylld med flaskor, burkar, drinkglas, matrester, mosade frukter och inomhus hittade jag både ciderflaskor i duschen och lök slängt lite här och där. Fick ett städryck vid 4 imorse och gick runt och samlade ihop lite flaskor innan jag somnade i soffan och där låg jag och frös tills imorse utan speciellt mycket sömn. Hur mitt huvud är idag kan jag inte ens beskriva men hela pannan värker pga sömnbristen.
Thank god for Alvedon!

Annars var kvällen fylld med rabarbercider, taxiresor, dansande, en jätterolig tjej från Australien och en konstig stockholmskille som skröt om sitt jobb på en advokatbyrå och som sedan tog bilen och körde rattfull härifrån - starkt jobbat! Idag är det pojkens födelsedag och vi har laddat upp med massa godsaker och det blir en lugn kväll för oss och våra trötta huvuden!

Grattis älskling!

Long Dresses



Min nya favoritmodell på klänning är den hellånga, något opraktisk men det värt för det är riktigt fint! Jag köpte H&M's ljusgrå klänning med halterneck och är riktigt nöjd över det, även om den ännu ej använts. Tyvärr så lyser dom med sin frånvaro i Örebros affärer så det är väl internet som gäller om man ska ha någon långklännings-shopping-lycka!

Fredag



Klänning - Rachel Pally

Märker knappt av om det är helg eller inte nu eftersom jag ändå är ledig varje dag, men det känns ändå kul med fredag. Idag har jag och A varit och storhandlat inför festen som kommer att vara här imorgon och det känns som om att morgondagen kommer att vara en mycket stressig dag. Det ska hämtas folk, städar, pyntas och fixas en massa mat men förhoppningsvis blir det värt det!

Nu blir det tacomiddag!

Mrs.Beckham



Fabolous!

Vad ska man vara mest avis på? Att hon är gift med David Beckham? Att hennes garderob förmodligen är lika stor som våran övervåning eller alla hennes Birkin bags fråm Hermés?

 
Jag väljer - Allt!

Hello there



Ny blogg - Ny start. Jag ville börja om på nytt och göra lite annorlunda så här kommer resultatet, en helt ny blogg fick det bli.

Jag har saknat detta!



RSS 2.0